Wc- ja talouspaperin myyntikampanja on edelleen tehokkain tapa laittaa joukkueen tai koko seuran kassa kerralla kuntoon ilman oman pääoman sitomista.

Varainhankinta urheiluseuroille

Varainhankinta urheiluseuroille

Myynti tehdään ottamalla ennakkotilauksia joko perinteisillä myyntikirjeillä tai digitaaliselle alustalle. Näiden perusteella tehdään lopullinen tilaus. Näin vältetään riski, että paperisäkkejä jäisi myymättä.

Perinteisesti  myynti tehdään juniorin lähipiiriin. Isovanhemmat, sukulaiset, vanhempien työkaverit, ystävät ja naapurit jne. tukevat yleensä mielellään juniorin tulevia hankkeita ostamalla säkit ja esim kotiinkuljetus on sellainen palvelu, josta maksetaan mielellään.

Säkkien raahaaminen ruuhkaisista marketeista on tutkitusti vastenmielistä puuhaa. Optimaalinen myyntiaika on 2 viikkoa, siinä ajassa jokainen ehtii tehdä myynnin.

Joukkueet ja seurat voivat myydä myös suoraan yrityksille ja antaa siitä kuitin. Jos ja kun ette ole hakeutuneet alv-velvolliseksi, on kuittinne veroton, mutta yritys voi vähentää käteisoston muussa kuin arvonlisäverotuksessa.

Ilmaisia kuittipohjia on saatavilla, suosittelen tätä koska sen voi täyttää suoraan netissä https://www.laskuhari.fi/ilmainen-kuittipohja.

Varainhankinta urheiluseuroille

Kun myyntiaikanne loppuu tai tavoite täyttyy, teette tilauksen joko digitaalisella alustalla e-myyntityökalussa tai sähköpostilla suoraan minulle.

Aina kampanjan aikana voi myös soittaa minulle suoraan 0400 522 616, sillä kysyvä ei tieltä eksy ja neuvon mielelläni.

Ennen tilausta tutustu toimitusehtoihin. Paperilavat toimitetaan haluamaanne osoitteeseen haluamananne päivänä mahdollisuuksien mukaan, toimitus on suoraan tehtaalta teille.

Toimituspäivästä teillä on 2 viikkoa aikaa maksaa paperien tehdaslasku, joten ette tarvitse myyntiin omia varoja, sillä heti toimituksen jälkeen toimitatte säkit loppukäyttäjille maksua vastaan ja myyntivoitto jää teille heti käyttöönne. Tässä hyvä tapa toimia on, että jokainen myyjä toimittaa perille omat myyntinsä ja kerää niistä hinnan, jonka tilittää luokan tilille, näin myynnin vetäjälle ei tule liikaa työtä.

Ja muista kysyä, jos joku asia mietityttää, tyhmiä kysymyksiä ei ole ja neuvon aina mielelläni.

Vastaamme mielellämme kaikkiin
kysymyksiin ja tiedusteluihin,
voitte soittaa meille 24/7.

Ari Heikkilä
Puh. 0400 522 616
Ari@kansallistukku.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä varainhankinnasta

Pitääkö tuotteet ostaa etukäteen?

Seuran tai koulun ei tarvitse pitää minkäänlaista varastoa tai ostaa tuotteita etukäteen. Hoidatte vain tuotteiden myynnin, tilauksen ja jakelun. Kansallistukku huolehtii tuotteiden toimittamisesta teille ilmoittamienne tilausten mukaisesti. Kansallistukku antaa 14 päivää maksuaikaa papereiden toimituspäivästä, joten ette tarvitse lainkaan omaa pääomaa varainhankintakampanjan toteutukseen. Kaikki tuotteiden tilaukset hoidetaan verkkopalvelussamme.

Miten varainhankinta toimii?

Varainhankinta toimii joukkoistamisen periaatteella. Ryhmä kerää varoja myymällä Kansallistukun toimittamia tuotteita. Koska kyseessä on monesti koulut ja nuorisojärjestöt, varainhankinta tarjoaa monelle nuorelle ensimmäiset kokemukset oikeasta myyntityöstä, sen lisäksi että yhteisö pääsee nauttimaan työnsä hedelmistä sen projektin tai hankkeen muodossa, jonka se pyrkii varainhankinnalla toteuttamaan. Varainhankinta on hauskaa ja sitä tehdessä oppii paljon! Yhteisön ryhmähenki kasvaa ja yhteisön toimintamahdollisuudet laajentuvat.

Onko tuotteet valmistettu Suomessa?

Kansallistukku on kahden suuren suomalaisen paperitehtaan auktorisoitu välittäjä Suomessa sijaitseville kouluille, luokille, urheiluseuroille ja yhdistyksille. Nokian paperitehdas on valmistanut pehmopapereita vuodesta 1902 ja siellä valmistetaan Lotus-sekä Luonnonystävä paperit. Tehdas työllistää edelleen yli 300 työntekijää. Mäntän paperitehdas kuuluu Metsäliitto-konserniin ja työllistää n. 500 työntekijää. Mäntän tehtaalla valmistetaan mm. Serla ja Lambi tuotteet.

Kuinka pitkä kokemus Kansallistukulla on?

Kansallistukku on suomalainen varainhankinnan pioneeri 25 vuoden kokemuksella. Toteutamme varainhankintaa koko Suomessa. Kansallistukku on toteuttanut useita tuhansia onnistuneita kampanjoita yhteistyössä Suomen eri koulujen, urheiluseurojen ja muiden yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteistöjen kanssa.

Mitkä ovat Kansallistukun arvot?

Kansallistukku on vastuullinen ja luotettava liikekumppani varainhankinnassa. Kansallistukku on valinnut yhteistyökumppaninsa hyvin ja haluaa myös heidän menestyvän. Emme lähde mukaan sellaisiin liiketoimiin, joissa asiakkaat joutuisivat hankalaan tilanteeseen tai maksuvaikeuksiin. Pidämme kiinni liiketoimintamallistamme, jossa varainhankinta tapahtuu ennakkomyymällä tuotteita. Tällä tavoin toiminnan riskit minimoituvat ja kenellekään ei koidu ylisuurta haittaa yllättävien kulujen muodossa.

Näin toteutatte varainhankintakampanjan Kansallistukun kautta

1. Valitkaa myytävät tuotteet

Tuotteet voidaan toimittaa vain täysinä lavoina. Tästä johtuen kannattaa valita wc-paperi + talouspaperi -yhdistelmä samalta toimittajalta. Nokian paperin tuotteet toimitetaan rahtivapaasti vähintään 6 lavan tilauksille. Serlan paperilta rahtivapaasti vähintään 5 lavan tilaukset. Tutustu toimitusehtoihin.

2. Varainhankintatyökalu

Käytämme varainhankinnassa uudenlaista työkalua, jolla voit kätevästi viedä varainhankintakampanjat läpi. Työkalu mahdollistaa kampanjoiden reaaliaikaisen seurannan ja kerran perusteluilla tunnuksilla voit aloittaa uuden kampanjan helposti uudestaan.

3. Myyntilistat

Ennakkomyyntilomake löytyy varainhankintatyökalusta, joka sisältää kaikkien valitsemienne tuotteiden perustiedot sekä tilauslistan ennakkomyyntiä varten. Listaan voitte halutessanne laittaa oman myyntihinnan tuotteille.

4. Ennakkomyynti

Kerätkää sitovia ostotilauksia. Mitä enemmän tuotteita saatte myytyä, sen suurempi on teille jäävä myyntivoitto. Pieni kilpailu ja parhaiden myyjien palkitseminen heti myynnin jälkeen on hyvä tapa motivoida myyntiin osallistujia, sillä varsinainen rahoituskohde on yleensä vasta kaukana horisontissa.

5. Tilaus

Tilauksen voitte hoitaa verkkosivujen kautta. Paperit toimitetaan ainoastaan täysinä lavoina. Tilausta laadittaessa tutustu toimitusehtoihin.

6. Tuotteiden toimitus

Toimitusaika on 5-14 arkipäivää.
Tuotteiden toimituksen jälkeen myyntivoitto on heti käytettävissänne, tehtaanhinnan suoritatte Kansallistukulle laskulla, jossa 14 päivää kulutonta maksuaikaa toimituspäivästä.

Lotus Tilauslomake (PDF)

Tuottoesimerkki

Esimerkki 1
Kun myytte varainhankintahinnoilla 3 lavaa Lotus Soft Embo wc-paperia 3 lavaa (150 säkkiä) ja Lotus Emilia talouspaperia 3 lavaa (120 säkkiä), toimitus on ilmainen ja teille jää myyntivoittoa 1.783,50 euroa!

Rahtivapaan tilauksen (vähintään 6 lavaa) tehneelle toimitamme wc- ja talouspaperi säkin veloituksetta tilaajalahjana!

Esimerkki 2
Kun myytte varainhankintahinnoilla 6 lavaa Lotus Soft Embo wc-paperia (300 säkkiä) ja 6 lavaa Lotus Emilia talous (240 sk), toimitus on ilmainen ja saatte veloituksetta kontin käyttöönne. Konttitoimitus helpottaa jakelua eikä papereita tarvitse välivarastoida. Myyntivoittoa konttimyynnistä jää teille 3.567 euroa!

Konttitilauksen tehneelle (vähintään 12 lavaa) toimitamme 2 wc + 2 talouspaperi säkkiä veloituksetta tilaajalahjana!